Kittens Soof (2200957) (15926)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Soof is 15 juni geboren. Zij maakt deel uit van het nestje Miss Coco – Soof – Rover. Ze heeft een leuk symmetrisch maskertje op haar snoetje.

Onzeker poesje dat zich in het begin uit de voeten maakte als je op haar afliep of je hand naar haar uitstak. Ze voelde zich een stuk veiliger als ze samen met andere kittens in een mand lag. Dan liet ze zich voorzichtig aaien en dat gaat steeds beter. Ze is in het begin nog wat voorzichtig, maar als je haar eenmaal aait ontspant ze en laat ze het goed toe, ze geniet ervan. Ze begint zelfs een schoothanger te worden! Ze is inmiddels ook ontspannen genoeg om af en toe lekker wat te spelen.

Ze is een tikkeltje schichtiger dan haar zusje Miss Coco. Poesje voor een rustig huishouden met ervaring, waar ze zich verder kan ontwikkelen in deze richting.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.