Kittens Splinter (2301811) (23052)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart witte vlek op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Splinter is een klein katertje en is geboren rond 1 augustus. Hij is alleen op de wereld gevonden toen hij ongeveer 5 weken oud was. Hierna is hij in een gastgezin opgegroeid, maar inmiddels klaar voor een zoektocht naar een nieuw foverer-home.

Splinter is een stoere kerel met nog een verlegen randje. Hij schrikt nog best van plotse geluiden en naar nieuwe mensen is hij nog wat aftastend. Maar de liefde van Splinter gaat absoluut door de maag. Hij is altijd te paaien voor wat lekkers. Inmiddels is het ook niet meer mogelijk om rustig een bakje yoghurt te eten met hem in de buurt. En voor een gezellig balspelletje is Splinter ook altijd te paaien!

Splinter is ook een eersteklas knuffelkont. Hij komt graag bij en tegen je aan liggen. In het gastgezin zijn geen kinderen. Gezien zijn verlegen randje is het absoluut geen kat voor jonge kinderen. In het gastgezin zitten wel andere kittens, waar hij ontzettend graag mee speelt. Hij is wel wat lomp, dus of een volwassen kat dit zomaar accepteert zal wel even ondervonden moeten worden.

Ben je op zoek naar een schattig prullenbeestje en vind je een beetje afwachtend karakter niet erg? Zoek dan niet verder; Splinter is the winner! En kijk ook eens naar huisgenootje Toastje, mocht je op zoek zijn naar meerdere kittens.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.