Kittens Spotje (2301625) (21794)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Spotje is 7 juli geboren.

Spotje is een blij ei: “Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk, ik ben behoorlijk vrolijk, zo vrolijk was ik nooit!” Dat was bij binnenkomst, 26 augustus, wel anders, want toen had hij een ontzettend ontstoken oog. Het oog was niet meer te redden. Dit komt helaas veelvuldig voor bij niesziekte. Als je er op tijd bij bent kan het met juiste behandeling nog goed herstellen, maar als het dreumesje te laat binnenkomt… Enfin, Spotje is verlost van de pijn en de narigheid, je kunt prima verder met één oog, en het knulletje gaat uit zijn dak van blijdschap. Zoveel plezier en levensvreugde in één kittentje! Pluk de dag Spotje!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.