Kittens Stitch (2100758) (06619)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/rood
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Stitch is 24 april geboren.

Stitch en Benji zijn opgevangen in een gezin met veel aanloop van mensen, waardoor de kittens veel zijn geaaid en opgepakt. Kleine kinderen hebben ze vastgehouden en dat ging prima; als ze niet meer willen dan springen ze gewoon van je schoot af. Ze zijn regelmatig geborsteld. Het gezin heeft een Engelse bulldog en daar waren ze niet bang voor. Ze zijn een paar keer mee geweest in de auto wat ze leuk vonden. Ze zijn zindelijk, doen het netjes op de kattenbak. Ze drinken water en eten kittenbrokken.

Stitch heeft iets minder rode vlekken dan zijn broertje Benji. Hij is de kleinste uit het nest, en ook degene die ervan houdt om te worden vastgehouden. Het is een echte knuffelkitten. Hij kan heerlijk luid spinnen als je hem vast hebt. Hij was helemaal niet bang voor de grote hond, is een kitten met lef. Hij is avontuurlijk en wil alles ontdekken. Hij is nieuwsgierig en hij vindt het ook leuk om in dozen te klimmen. Ook klauteren vindt hij interessant dus een krab/klimpaal zal een uitkomst zijn. Hij zit heerlijk op schoot te spinnen en soms in je nek waar hij stil blijft liggen. Nog iets aparts: hij is gek op mannen met een baard, hij vindt het heerlijk om kopjes te geven en langs de baard te schuren. Opletten want hij loopt graag achter je aan en als je een deur doorgaat staat hij achter je om er ook doorheen te gaan. En dat geldt ook voor kastdeuren.

Toen hij zijn eerste vaccinatie kreeg hoorde de dierenarts een klein hartruisje. Dat komt op zich regelmatig voor; het is mogelijk dat hij er overheen groeit. Ook als het blijvend is hoeft het helemaal geen probleem te worden, vaak hebben ze er helemaal geen last van en kunnen ze er stokoud mee worden. Slechts in een enkel zeldzaam geval wordt het een serieuze hartkwaal.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.