Kittens Storm (2100597) (06359)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Storm is ongeveer 12 april geboren. Het is een broertje van Snowy.

Storm doet zijn naam eer aan. Hij is een heel lief en heerlijk speels katertje. Hij moet wel wennen aan je maar komt na een tijdje echt los en rent dan de hele kamer door. Hij speelt echt met van alles. Muisjes, veren, balletjes, noem maar op.

Hij leeft in een huis met twee kleine kinderen (die hij een beetje ontwijkt, hij is zeker niet agressief maar blijft er liever wat uit de buurt). Maar een aai over zijn bol vindt hij wel fijn. Er zijn daar ook twee oudere poezen. Dit gaat allemaal supergoed samen. Storm jaagt zelfs de oudste kat weg van haar etensbak. Dus er zit een lekker pittig karaktertje in.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.