Kittens Taco (2301800) (22855)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Taco is ongeveer 27 augustus geboren.

Taco is net als Chili in z’n uppie gevonden in het bos. Toen hij in het asiel kwam woog hij nog maar 300 gram! Hij had een moeilijke start maar toen hij zich wat beter voelde is hij gaan eten als een bootwerker. Binnen twee en een halve week was hij 500 gram aangekomen!

Taco is erg bang van de mens en vooral van hun handen. Bij een beweging richting zijn kant schiet hij meteen weg. Andere katten/kittens daarentegen vindt hij erg interessant! Luid spinnend liep hij op de al aanwezige kat des huizes af bij de eerste ontmoeting, kopjes gevend en er langs af strijkend.

Taco wil altijd bij de andere kittens in de buurt zijn en hij volgt ze in alles, speelt graag met ze. Taco loopt overal in huis rond en speelt volop. Als de kittens bij mekaar liggen, is het mogelijk om Taco mee te gaan aaien als je voorzichtig de andere kitten aait. Ook als hij iets lekkers aan het eten is (natvoer) kun je hem voorzichtig aaien. Hij kijkt ook echt wat de andere katten/kittens dan doen.

Taco moet beslist naar een rustig huishouden zonder kinderen, mensen met ervaring. Maar waar wel al een andere (lieve) kat aanwezig is, of samen met een andere kitten geadopteerd worden. Hij kan zich dan aan de ander optrekken en de kunst van het geaaid worden afkijken!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.