Kittens Thirza (2201312) (15432)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Thirza is 14 juni geboren.

Deze prachtige grijze meid was eerst maar een grijs muisje. Inmiddels is ze lekker actief met spelen en ontdekken. Ze kan het aaien goed waarderen en komt tegenwoordig ook zelf haar knuffels halen. Ze geniet dan van het knuffelen en klimt ook op schoot, maar stilliggen is er nog niet bij. Dat kontje blijft maar rondjes draaien.

Ze schrikt nog wel eens van plotse geluiden, maar de stofzuiger en het doorspoelen van het toilet maken geen indruk meer.

Vreemde mensen vindt ze nog spannend. Ze wil eerst weten wie je bent en wat je van plan bent. Hetzelfde geldt bij optillen. Dan is er paniek en gaan de pootjes in ontsnappingsmodus. Inmiddels gaan kleine stukjes zoals van grond naar bank zonder paniek, dus daar zit ook nog zeker ontwikkeling in.

Ze is echter niet bang voor de hond en de volwassen katten in huis. Ook tijdens een stoeipartij kan ze wel wat hebben.

Deze dame is klaar voor haar nieuwe avontuur. Misschien zelfs samen met haar stiefzusje Kiara of haar grotere stiefbroer Troy? Want die vindt ze erg leuk!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.