Kittens Tiana (2101794) (08794)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tiana is 1 juni geboren.

Tiana is een mooi bescheiden poesje. Nuka en Tiana zijn samen op straat gevonden en vinden veel steun aan elkaar. Waar Nuka gaat, gaat Tiana. Tiana is van een bange kitten veranderd in een lief aanhankelijk poesje. Als je in de buurt bent begroet ze je met kopjes aan je been en wanneer je haar aait begint ze luid te spinnen. Tiana moet altijd eventjes aan je wennen. Een drukke omgeving zal ze heel spannend vinden waarbij ze tijd nodig heeft om te ontdooien. Het is voor Tiana en Nuka het fijnste als ze samen geadopteerd worden.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.