Kittens Tikkels (2301454) (21573)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tikkels is 2 juni geboren.

Tikkels is een rustig en lief poesje. Zij kan zichzelf heel goed vermaken met een speeltje. In het gastgezin is een oranje beesie favoriet, maar ook een balletje of een hengel vindt ze leuk.

Tikkels moet nog wat vertrouwen opbouwen in de mensheid; als je haar te onverwachts benadert schrikt ze ervan en deinst ze terug. Als je het met beleid doet mag je haar aaien en daar geniet ze dan hard spinnend van. En wanneer alles rustig is in huis komt ze zelfs al bij je op schoot liggen.

Tikkels laat het graag aan je weten als ze iets wil, ze miauwt dan met een langgerekte iaauuww. Meestal vraagt deze lekkerbek om eten, soms ook om een aai of om fijn even te spelen.

Tikkels is in het gastgezin dol op haar grote kattenbroers, ze kijkt goed naar wat zij doen en ze geeft hen zelfs kopjes. Tot nu toe is ze ook een hele brave kitten, de planten en gordijnen hebben geluk met haar.

Ben je dus op zoek naar een rustig, lief poesje met een grappig koppie, dan hoef je niet verder te zoeken! Poesje voor een rustig huishouden zonder kinderen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.