Kittens Tiny (2101151) (08200)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tiny maakt deel uit van het nestje Bing Clawsby – Capri – Tofu – Salem – Taco – Tiny – Felix. Ze zijn 21 mei geboren. Als u wilt weten hoe zoiets binnenkomt: zie laatste foto. Nummer 7 had zich aan de foto onttrokken.

Toen Tiny met zijn broertjes en zusjes binnenkwam, was hij overduidelijk de kleinste van het nest. Piepklein dus! Daar komt de naam Tiny vandaan. Hij is echt een heel lief, schattig mannetje met een vertederend uiterlijk. Hij is ook een stuk zachter van aard dan de rest van zijn familie. Hij is net sneller klaar met spelen, en komt graag bij je op de bank om op schoot te liggen. Knuffelen is een van zijn favoriete bezigheden. Hij kan soms wel een beetje ‘asociaal’ zijn, want hij komt ook gewoon op je gezicht liggen en of je dan kunt ademen of niet, is natuurlijk niet zijn probleem. Hij spint dan als een malle, want voor hem is dat de beste plek in het huis. Tiny bijt nagenoeg niet van zich af en laat bijna alles toe. Hij kan daarom wel met jongere kinderen door één deur, maar het is wel raadzaam de kids goed in de gaten te houden. Hij laat niet zo goed merken wanneer iets oncomfortabel is en misschien zelfs pijn doet en kinderen hebben dat natuurlijk ook niet door.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.