Kittens Tjeu (2001045) (01969)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tjeu is 29 mei geboren.

Tjeu ziet er heel stoer en groot uit en gaat vast een hele mooie grote meneer worden. Zijn zelfvertrouwen heeft jammer genoeg niet dezelfde groeispurt doorgemaakt. Hij heeft even meer tijd nodig om te wennen. Hij was heel erg bang bij binnenkomst. Gelukkig kon hij in zijn gastgezin de kunst afkijken van zijn broer Tjum en zus Tjeerdje. Als die bij je lagen te spinnen en het rustig was, dan mauwde hij een paar keer en kwam dan naar je toe om ook even geaaid te worden. Hij kwam ook al op schoot liggen.

Voor iets lekkers komt hij ook altijd naar je toe (de liefde van de man gaat door de maag) en voor een spelletje is hij meestal ook wel te porren (met een laserlichtje komt hij direct in actie). Langzaam maar zeker wordt hij wat ondernemender en zijn angsten verdwijnen langzaam maar zeker. Tjeu zoekt rustig personeel dat hem in zijn eigen tempo helpt om nog wat dapperder te worden. En een kats maatje, dat hem voordoet hoe het allemaal moet. Dan kan hij zich daaraan optrekken.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.