Kittens Tim (2000920) (02160)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tim is 28 april geboren. Hij is een broertje van Tom. Tim heeft een smallere witte baan over zijn neus/voorhoofd dan Tom.

Tim vond het in het begin erg spannend om aangeraakt en geaaid te worden, hij liep weg als je op hem af liep, maar nu hij wat meer gewend begint te raken in de kittenkamer gaat het steeds beter. Hij blijft wat meer zitten/liggen, hoeft niet meer zo alert te zijn. Hij is nu veel meer ontspannen, spint en geeft kopjes, drukt z’n snoetje tegen je hand. Onzeker maar lief manneke, voor ervaren rustige mensen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.