Kittens Toledo (2300307) (19717)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Toledo is 1 april geboren en maakt deel uit van het Seat-nestje: Mii, Ibe, Leon, Tarraco, Ibl en Toledo. Op 5 juni krijgen ze hun eerste enting, daarna mogen ze geadopteerd worden. Vóór die tijd mag u gerust al komen kennismaken. Het nestje bestaat uit vijf katertjes en één poesje, en ze zijn allemaal zwart. Om ze uit elkaar te kunnen houden hebben ze allemaal een andere kleur halsbandje om. Toledo: groen halsbandje.

Toledo is een vriendelijk katertje. Speels, actief, kan lang met balletjes spelen. Leuk beestje.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.