Kittens Tom (2000919) (02163)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tom is 28 april geboren. Hij is een broertje van Tim. Tom heeft een bredere witte baan over zijn neus/voorhoofd dan Tim.

Tom is net als zijn broertje Tim onzeker. Hij heeft zich de eerste dagen in de kittenkamer afzijdig gehouden, ging “op de bovenste plank” liggen, buiten bereik. Hij vond het erg spannend om aangeraakt en geaaid te worden. Na een weekje had hij genoeg katten uit de boom gekeken en daalde hij af. Nu ligt hij veel vaker in mandjes waar we goed bij kunnen. Hij moest even over de drempel geholpen worden: hij laat zich nu goed aaien en is ook goed op te pakken. Hij vindt het aaien prettig, geniet ervan. Hij blijft ook liggen als je hem op schoot zet. Als hij los rondloopt is hij nog wat schuchter.

Onzeker maar lief manneke, voor ervaren rustige mensen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.