Kittens Tommy (2301201) (21468)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tommy is 20 april geboren. Hij is samen met Lazy, Midas en Minoes opgegroeid.

Tommy is een lieve, rustige kater. Zijn favoriete bezigheid is lekker ergens liggen waar het zonnetje schijnt. Hij heeft op zijn tijd de dolle 5 minuten en maakt dan van je huis een racebaan. Heb je toevallig een aquarium staan dan is dat geen probleem: hij heeft er geen belangstelling voor, doet er niks mee.

Tommy laat zelf weten als hij aandacht wil en komt dan ook zelf naar je toe. Hij kan niet bij kleine kinderen onder de 5 jaar, die vindt hij te druk en dan verstopt hij zich tot ze weer weg zijn. Hij kan wel samen met andere katten maar zal wel duidelijk zijn grenzen aangeven in het begin. Daarna heb je een hele lieve speelse kater.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.