Kittens Tony (2101304) (07015)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tony is ongeveer 1 april geboren.

Het is een knappe, energieke en zeer aanwezige kerel, die aangeeft wat ie wil.

Hij kwam in het gastgezin tegelijk met twee onbekende kleintjes (Peter en Bruce) en die vond ie eerst maar niks. Maar na twee dagen begonnen ze te spelen en al snel lagen ze samen te slapen. Vooral met Peter is ie dikke maatjes.

Dag 3 besloot Tony eigenlijk al dat de opvangkamer niet groot genoeg was en begonnen de ontsnappingspogingen als je de kamer op kwam. Na 5 à 6 dagen begon hij veel aan de deur te krassen en te miauwen dat ie de kamer af wou. Zijn quarantainetijd is toen maar ingekort, waardoor hij tussen de vaste bewoners (twee katten en een hond) kwam. Hier heeft hij snel zijn draai gevonden. Hij ging direct op onderzoek en leek zich snel op zijn gemak te voelen. Naar de hond en katten begon hij soms te blazen, maar ook dat duurde maar een paar dagen.

Tony heeft veel energie. Hij speelt en rent veel en kan je ook regelmatig wakker komen maken. Het gastgezin heeft een buitenren waar ook Tony veel te vinden is. Een buitenomgeving of ren wordt dan ook wel geadviseerd.

Verder is het een echte knuffelkont. Hij loopt je achterna, kruipt bij je, geeft kusjes en laat zich goed optillen. Tony is dus ook geschikt voor een erg dynamisch gezin met kinderen.

Een speelmaatje is wel een aanrader. Zeker kleine Peter is een goede match! Onbekende kittens vindt hij weer spannend, dus moet wel goed begeleid worden.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.