Kittens Tony (2101304) (08196)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tony is ongeveer 1 april geboren.

Het is jammer dat katten niks begrijpen van een spiegel, anders zou hij zelf vast ook moeten grinniken om het zwarte vlekje op z’n snufferd en op z’n kin. De natuur was duidelijk in een jolige bui.

Het is een knappe knaap die goed aangeeft wat hij wil. Hij ging na aankomst in zijn gastgezin direct op onderzoek uit en voelde zich snel op zijn gemak. Hij moet eventjes wennen aan andere huisdieren, maar na een paar dagen vindt hij zijn draai. Bij ons in de kittenkamer doet hij het fantastisch tussen de andere, vaak kleinere kittens, hij is rustig en lief.

Het is een knuffelkont. Hij loopt je achterna, kruipt bij je en laat zich goed oppakken. Hij is prima geschikt voor een dynamisch gezin met kinderen. Hij ondervindt jammer genoeg hevige concurrentie van het jongere grut dat nog steeds in zeer grote hoeveelheden binnenkomt, waardoor de keus niet zo gauw op hem valt. Voor wie niet beslist zo’n kleintje wil: kijk eens naar deze vriendelijke goedzak…

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.