Kittens Triple (2202059) (18204)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Triple is 19 oktober geboren.

Triple is binnengekomen als een onzeker katje. Ze is heel netjes bijgetrokken. Triple moet even op gang komen maar dan is ze goed aaibaar en komt ze bij je liggen. Als je naar haar wijst, begint ze al te spinnen.

In het gastgezin stoeit ze af en toe met haar pleegzusje Uno, maar Triple redt zich ook prima zonder andere kat in de buurt. Ze speelt graag, zowel alleen als met mensen. Grote kinderen vindt ze prima, kleine kinderen zijn toch wat te druk. Honden vindt ze héél eng, daar gromt ze naar alvorens snel te verdwijnen. Triple hoeft ook niet per se naar buiten.

Zoals de meeste verlegen katten, zal Triple op haar nieuwe adres misschien een wat langere wentijd nodig hebben. Maar ook voor Triple geldt: hoe meer liefde en aandacht je geeft, hoe meer je terugkrijgt!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.