Kittens Tripp (2100521) (06851)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tripp is 6 april geboren.

Tripp is de eigenaar van zwarte vlekken. De charmantste zit natuurlijk op zijn neus, of liever gezegd ís zijn neus, maar zijn zwarte voetkussentjes mogen er ook wezen. Bij aankomst in onze kittenkamer, begin juli, was hij best onzeker naar mensen toe, maar hij heeft in de tussentijd veel bijgeleerd. Hij komt tegenwoordig snel naar je toe als je de kittenkamer binnenkomt, hij komt nieuwsgierig kennismaken en eist dan even alle aandacht op. Het is niet de bedoeling dat een ander kitten hetzelfde idee heeft want dan “tikt” hij het vakkundig aan de kant. Alle spotlights even op hem graag! Als er gespeeld wordt springt hij als eerste in de actiestand, hij is de grote baas tussen het kleinere, jongere kittengrut.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.