Kittens Tripp (2100521) (06851)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tripp is 6 april geboren.

Vlekjes, daar lijkt Trip uit te bestaan. Vlekjes over zijn hele zwart-witte lijfje, tot aan zijn voetkussentjes toe. Een prachtig zwart dropneusje maakt zijn look af. Hij combineert alles met lange, slungelige pootjes. Vergis je niet, met die pootjes kan hij uitstekend achter een speeltje aanjagen. Wordt het te druk en dreigen de andere kittens het spel over te nemen, dan trekt hij zich terug. Even een momentje voor hemzelf dan, bijvoorbeeld om na te denken over aaien. Vindt hij dat nou leuk of niet? Hij weet het nog niet zo goed. Mensenhanden zijn ook zo groot. Als diezelfde mensenhand iets lekkers aanbiedt, dan is het wel leuk. Terwijl Tripp het lekkers oppeuzelt, laat hij zich ongemerkt wel aaien. Grappig katertje dat nog iets meer over mensen moet leren, maar dat wel al weet dat spelen met mensen leuk is.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.