Kittens Troy (2200584) (14378)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Troy is 27 april geboren.

Troy is niet alleen een knappe kerel, maar ook een hele sociale, vriendelijke knuffelkont!

Hij is binnengekomen met zijn mama, broer en zus. Toen was hij nog wat verlegen, maar na een tijdje had hij zijn draai gevonden en was hij lekker actief aanwezig.

Nadat zijn broer en zus geadopteerd waren kreeg hij een dag later al een nieuw vriendje. Dat vond hij reuze interessant. Daarna volgden nog drie nieuwe kittens en Troy was alleen maar blij met al die extra speelgenootjes! Soms was hij wel de drukste van het stel!

Toen ook daarvan er twee geadopteerd waren, kwamen er twee kleinere kittentjes bij. Daarmee was stoeien wat lastig, dus houdt hij zich even rustig. Voorheen was hij tijdens het ravotten en stoeien net iets te lomp; hij moest nog leren zijn enthousiasme te reguleren. Ook in gordijnen klimmen was interessant. Inmiddels heeft hij hierin veel bijgeleerd!

Ook wanneer hij aandacht wil van mensen. Voorheen klom hij gewoon aan je broek omhoog of sprong hij plots in je nek. Nu vraagt hij met een lief miauwtje en wat kopjes om je aandacht en komt ook lekker naast je liggen. Wat kan dit mannetje heerlijk spinnen!

Hij is een geweldig voorbeeld voor zijn kleinere, jongere vriendjes. Hij geeft ze het goede voorbeeld en laat zien dat mensen en andere dieren helemaal niet eng zijn. Maar ook Troy wil graag een eigen huisje!

Gezien het hoge energielevel dat hij bij zijn huisgenootjes laat zien, is de verwachting dat dit met tijden nog flink op zal leven. Wij denken dat hij echt een speelmaatje nodig heeft, ook gezien zijn sociale karakter. Daarbij is ruimte om te rennen en voldoende speelgoed ook fijn!

Verder is Troy een ontzettend lieve knul die graag aandacht krijgt. Hij laat zich goed optillen en is altijd in om te spelen. Hij mist mensen echt als hij lang geen aandacht heeft gehad, dus een baasje dat wat vaker thuis is zou voor hem perfect zijn!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.