Kittens Tux (2201199) (15813)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Tux is 28 mei geboren.

Deze knappe heer is de broer van Roek. Het is een zelfstandige, speelse en zeer ondernemende kater. Hij is totaal niet verlegen en speelt graag met alle speeltjes die je te bieden hebt. Je kunt Tux zeker oppakken en het knuffelen heeft hij in zijn tijd bij het gastgezin ook zeker geleerd. Als je hem oppakt en lekker over zijn neusje en bolletje aait, dan gaat zijn motortje aan en geniet hij intens van het moment. Hij komt ook graag bij je zitten, lekker dicht tegen je aan of warm op je schoot. Tux kan ook echt wel een boefje zijn en overal op springen. Hij houdt veel van eten en gaat er als een dolle op af.  Het is echt een heerlijk dier om als maatje in huis te hebben.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.