Kittens Ussel (2301987) (22788)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ussel is 15 mei geboren.

Ussel doet mee aan het kwartet “zwart met een wit vlekje op de borst”. De deelnemers in dit speelveld zijn Lugo, Ussel, Lanas en Won.

En hoe gaan we dit kwartet uit elkaar houden? Won is het enige meisje van dit nestje en is in een andere kittenkamer ondergebracht; de broertjes zitten bij mekaar. Lanas is de kleinste en is daardoor makkelijk te onderscheiden. Lugo en Ussel lijken in eerste instantie moeilijk uit elkaar te houden, maar daar hebben we wat op gevonden: Lugo blijkt bruine ogen te hebben en Ussel groene. Dan hoeft daar dus geen chipreader meer aan te pas te komen om te weten wie wie is! Op de foto waar ze alledrie op staan ziet u van boven naar beneden: Lugo, Ussel, Lanas.

Qua onzekerheid zit Ussel tussen Lugo en Lanas in. In het begin in de verstopmodus maar wel te verleiden met brokjes en speeltje. Loopt inmiddels gewoon rond en is een leuk project voor ervaren mensen zonder kinderen om hem wegwijs te maken in de wondere mensenwereld. De aanwezigheid van een andere, goed gesocialiseerde kat kan hem daarbij helpen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.