Kittens Vanna (2200715) (13707)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Vanna is 13 mei geboren. Ze maakt deel uit van het nestje Pepper – Oreo – Orka – Vanna.

Dit is Vanna, een poes met een grappig zwart neusje. Ze is al een aantal weken in een gastgezin, samen met haar moeder, broertjes en zusje. Ze blijft echter wel degene die grote handen het minste leuk vindt. Op de foto gaan vindt ze ook niet zo leuk. Het is een rustig poesje, dat wel eerst een beetje de kat uit de boom kijkt. Maar dat verandert wellicht als ze een eigen huisje krijgt met liefdevolle aandacht.

Op 5 augustus krijgt het hele nestje de tweede enting en worden ze gecastreerd/gesteriliseerd. Maar u mag gerust al eerder komen kennismaken en ze mogen ook al mee.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.