Kittens Whiskey (2101325) (07875)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Whiskey is 10 mei geboren.

Zoals nogal wat onfortuinlijke kittens overkomt, is ook Whiskey binnengekomen met niesziekte. Onfortuinlijk dat ze het opliep, maar de katjes die gevonden en binnengebracht worden mogen juist heel erg van geluk spreken: dan wordt namelijk alles op alles gezet om de vaak ontstoken oogjes te behouden en dat is met Whiskey, net zoals met Wodka, gelukt. Alleen het linkeroogje heeft er een lichte beschadiging aan overgehouden.

Whiskey is een haantje de achterste in plaats van een haantje de voorste. Ze ligt meestal samen met een aantal andere kittens gezellig op een hoopje. Waar de andere kittens  langzaam maar zeker in beweging komen als je de kittenkamer binnenkomt, blijft zij nog lekker liggen om alles rustig gade te slaan. Pas als er gespeeld wordt of er iets lekkers te halen valt, dan komt ze voorzichtig een kijkje nemen. Maar ze blijft op een veilige afstand en als je haar op een te directe manier benadert, zoekt ze subiet weer een veilig plekje op.

Mooi poesje, fraai getekend, onzeker, niet geschikt voor bij kinderen. Heeft een rustig huishouden nodig met ervaren mensen, en liefst een ander katje als gezelschap.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.