Kittens Ximmy (2400338) (26546)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ximmy is 2 april geboren en is een zusje van Xeppi.

Ximmy is een grappig poesje, opgegroeid als koploper qua gewicht in een familie van vijf kittens waar moeders het maar druk mee heeft!

Het is een artistieke schoonheid met een heel vriendelijk karakter. Zoals alle kittens speelt en dolt ze graag met haar broertje en zusjes. Als het tijd is om te rusten, zoekt ze graag een mens op om tegenaan te gaan liggen of op schoot te kruipen. Optillen vindt ze van jongs af aan niet echt leuk maar ze laat het wel toe. Ze zou een leuk duootje vormen met haar zusje Xeppi.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.