Kittens Zebri (2201594) (15885)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Zebri is 10 mei geboren.

Zebri is onzeker tegenover mensen en vindt het nog wat spannend. Als je haar te bruusk benadert wordt ze angstig. Als het haar te gortig is gaan de oortjes een beetje naar beneden. Maar met wat lekkernijtjes is het ijs makkelijk te breken! Binnen een week begint ze te ontdooien en gaat de knop een heel eind om. Opeens mag ze geaaid worden en heeft ze haar spinmotortje gevonden. Ze bepaalt zelf of je haar koppie, wangetjes en kinnetje mag aaien of dat je ook verder mag gaan. Ze begint ook kopjes te geven. Zie het verschil tussen de eerste en de laatste foto’s!

Ze is inmiddels verhuisd naar de kittenkamer en dat is toch ietwat “next level” voor haar. Veel meer ruimte dan in een hok, maar ook een heleboel andere kittens en er lopen ook heel veel verschillende mensen rond. Ze weet nog niet goed raad met zoveel drukte en de nieuwe omgeving – heel veel indrukken die ze moet verwerken. Zebri is geen haantje de voorste die zich wel eens even zal presenteren aan bezoekers, ze zal eerder gezocht moeten worden in een rustig hoekje.

Poesje voor een rustig huishouden met ervaren kattenliefhebbers, waar ze zich verder kan ontwikkelen. Enige ervaring gewenst; leuk projectje. Het is een goed plan om haar eerst even op een apart kamertje te laten acclimatiseren, en haar meters pas uit te breiden als ze daar goed op haar gemak is. U merkt zelf wel wanneer ze eraan toe is.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.