Kittens Zon (2200961) (13572)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Zon is 18 mei geboren.

Zon is een rood poesje uit een nestje dat verder nog uit twee spierwitte zusjes bestond. In tegenstelling tot haar twee witte zusjes was ze in het begin erg terughoudend en afwachtend. Zon neemt uitgebreid haar tijd om alles te bekijken, maar langzaam maar zeker begint ze door te krijgen dat geaaid worden zo vervelend nog niet is. Haar nieuwsgierigheid wint het dan ook steeds vaker. Ze heeft alleen even wat tijd nodig om te wennen aan nieuwe menselijke huisgenoten. Ze stoeide graag met haar twee zusjes maar die zijn al geadopteerd. Daarom mag ze nu in onze kittenkamer op zoek naar nieuwe bondgenootjes waar ze fijn mee kan ravotten.

U krijgt zo snel mogelijk nieuwe foto’s.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.