Kittens Zonne (2200887) (14805)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, kransje witte borsthaartjes

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Zonne is 27 april geboren. Ze maakt deel uit van het nestje Binx – Zonne – Zeppo. Hebt u dat kransje witte haartjes op haar borst al gespot?

Zonne is een pittig tantetje dat alles doet voor eten. Ze is nogal op haar hoede dus als je haar wil aaien mag je daar wel even tijd voor uittrekken, dat wordt een traject. Maar gezien haar grote interesse in eten zal het niet zo moeilijk zijn om haar stapje voor stapje op andere gedachten te brengen en zachtjes te laten wennen aan onze grote mensenhanden. Ze komt een lekkernijtje prima uit je hand eten en ze stapt daar ook voor op schoot, dus deze vorderingen hebben we al in the pocket. Ze komt ook aan je hand snuffelen. Ze is heel nieuwsgierig en speels, dus ook veel mee spelen is een uitstekende toegangsdeur naar Zonne.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.