Kittens Zwart-wit! (15743)

  • Diersoort: katers en poezen
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart-wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Waar denkt u aan bij de combinatie zwart-wit? Yin en Yang? Pinguïns? Frank Boeijen? Drop? Of een schaakspel? Wij denken vooral aan zwart-witte katten. Héél véél zwart-witte katten.

Op dit moment is ruim 70% van de kattenpopulatie in ons asiel zwart-wit. En we vermoeden dat het percentage alleen nog gaat stijgen. Een rood of een cypers-grijs katje springt er nu eenmaal uit in die zee van zwart-wit en wordt eerder geadopteerd. En zo stijgt het percentage zwart-witjes door.

Toch hebben ze zo hun verschillen. Airone heeft bijvoorbeeld een elegante witte lange handschoen. Pim heeft als basiskleur wit, met zwarte vlekjes. En Pepper heeft een elegante krijtstreep over zijn snoet. Toegegeven, sommige katten lijken wel heel erg op elkaar, maar gelukkig is er dan toch een andere oogkleur of grotere oren waardoor we ze uit elkaar kunnen houden.

De karakters verschillen ook: van gelukzalige knuffelaars tot actieve speelbeesten. Komt u kennismaken?