Wie regelmatig een blik op onze website werpt, zal het opvallen dat er opeens veel minder katten op staan. Tien katten die al lang op onze site stonden maar waarvoor we geen adoptiemogelijkheid meer zagen, zijn met open armen ontvangen door Stichting Wetland Cats in Gouderak. Daarmee is een einde gekomen aan hun eindeloze en uitzichtloze opsluiting in een asielkooi. Ze worden in ons asiel goed verzorgd en krijgen aandacht, maar het blijft een opsluiting. Bij Wetland Cats krijgen ze de vrijheid en de ruimte. Willen ze binnen? Willen ze buiten? Willen ze aandacht en een aai? Geen aandacht? Alles mag en alles kan, niks moet. Ze kunnen daar zelf naar eigen wens hun leven inrichten. 

We hebben ze met gemengde gevoelens uitgezwaaid, want we zijn niet gewend dat we voor zoveel katten geen adoptieadres konden vinden. Het is een zwaar jaar geweest. Maar ons pand is niet van elastiek en er staat ons ongetwijfeld opnieuw een heftig jaar te wachten. 

We zijn Stichting Wetland Cats heel dankbaar dat ons tiental daar welkom is. Als u nieuwsgierig bent naar deze organisatie, wat zij doen en hoe het er daar uitziet: ze hebben een website en een Facebookpagina. En wie niet alleen onze organisatie een warm hart toedraagt maar ook de

organisatie die zich over ons tiental ontfermd heeft: u bent van harte uitgenodigd om een donatie over te maken via de doneerknop op hun homepagina. https://wetland-cats.nl/

Wij wensen Zonne en Zeppo, Sento en Kuro, Sammie, Linne, Meisje, Gerona, Kukee en Enzo veel geluk in hun nieuwe leven in vrijheid!