Katten Corda (2301213) (21646)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  3 jaar
Kan bij honden: onbekend, ga maar uit van niet
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: Urinary dieet
In asiel sinds: 14-07-2023

Corda is een flinke poes met fraaie groene ogen.  Ze logeert al best een tijdje bij ons en begon behoorlijk uitgekeken te raken op haar verblijf in de reguliere kattenruimte. Ze begon er zelfs rusteloos van te ijsberen! Omdat onze kittenkamer eind winter / begin voorjaar leegstaat, heeft de dame daar haar intrek mogen nemen. Dat was koren op haar molen… Uitzicht naar buiten, zonnebaden, heerlijk veel ruimte, en geen andere katten om zich heen. Ze knapte er helemaal van op, en dat is ook terug te zien op de foto’s. Ze brengt veel tijd ondersteboven door, genietend van de rust. Ze heeft haar eigen VIP-room gekregen!

Ze is heel ontspannen en zoekt regelmatig toenadering. Ze geeft kopjes, spint, wil graag geaaid worden (wangen zijn favoriete plekje) en komt op schoot als ze daar behoefte aan heeft. Ook haar speelse kant komt aan bod: een tunneltje, een ballenbaan. Tussendoor wandelt ze rond en knabbelt wat aan haar brokjes. Maar als de zon schijnt wordt het weer tijd voor haar zonnebad op de vensterbank!

Het is niet moeilijk om deze dame happy te maken, de ingrediënten staan hierboven. Enige ervaring is wel gewenst, want als mevrouw niet in haar hum is laat ze dat merken ook. Geen poes voor bij jonge kinderen. Haar dieet is makkelijk verkrijgbaar in webwinkels, ze doet het er goed op en het smaakt haar uitstekend.

Het zou super zijn als u de dame adopteert voordat kittentsunami 2024 over haar heen spoelt…  Want dan wordt haar VIP-room weer kittenkamer en zal ze haar privileges kwijtraken, wat geheid een ongelukkige Corda gaat opleveren. Zover laat u het toch niet komen?

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.