2024-04-06 Maltezer kruising Teef Beige-Wit (25411)

  • Diersoort: Hond
  • Ras: Malteser kruising
  • Kleur: Beige-Wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Maltezer Kruising Teefje.

Halsbandje grijs/blauw met witte streepjes.

Bruine ogen, wit rondom de neus, rondom de ogen beige, zwarte neus, bruine oren, witte borst, bef, buik, voorpoot links, voorpoot rechts is beige tot halverwege poot, liezen en oksels zijn wit, bruin over de rug, schouders, heupen en begin van de staart, knieën zijn wit met doorlopend naar de voetjes, teentjes achterpoten zijn beige, linker hak een witte vlek, bij de staart aanzet op de rug een witte vlek,  staart is half wit en half beige.