Honden King (2400322) (25626)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Jack Russel
  • Kleur: wit-bruin

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

King is een gecastreerde reu, geboren 08-04-2014. Hij is samen met zijn broertje binnen gekomen.
King is een vriendelijke vrolijke hond, die wel geaaid wil worden, maar echt geknuffeld worden, wil hij maar even. Daarna is hij met zijn omgeving bezig. Ook met het uitlaten is hij vooral gericht op de omgeving. Tijdens het uitlaten trekt hij soms wat, maar dat is te corrigeren of hij corrigeert zichzelf. Hij loopt wel goed door. King is een energiek hondje, die dus graag een flinke wandeling wil maken.

Als hij alleen gelaten wordt, kan hij daarna nog even blaffen om duidelijk te maken dat hij dat niet leuk vindt. Mogelijk dat hij in huis, als de baas aanwezig is, ook gaat blaffen wanneer iemand voorbij het huis loopt. Hij vindt teven wel interessant, maar hij wil er niet echt een interactie mee aangaan. Natuurlijk speelt daarbij wel de energie van de andere hond een rol. Met kinderen boven de 12 jaar zal hij goede maatjes mee kunnen worden.

Denk je dat King een hondje voor jou is en ben je niet te veel van huis, neem dan contact met het asiel op: 0492-315971


Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.