Honden Binky (2400321) (25662)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Jack Russel
  • Kleur: wit-bruin

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Binky is een ongecastreerde reutje, geboren 08-04-2014. Hij is met zijn broertje King binnen gekomen.
Binky is een vriendelijke vrolijke hond, die graag geaaid en geknuffeld wil worden. Met het uitlaten is hij veel gericht op de omgeving. Tijdens het uitlaten trekt hij soms wat, maar dat is te corrigeren of hij corrigeert zichzelf. Binky is een energiek hondje, die graag een flinke wandeling wil maken.

Als hij alleen gelaten wordt, kan hij daarna gaan blaffen om duidelijk te maken dat hij dat niet wil. Mogelijk dat hij in huis, als de baas aanwezig is, ook gaat blaffen wanneer iemand voorbij het huis loopt. Hij vindt andere honden wel interessant, als het maar geen reu is. Natuurlijk speelt daarbij wel de energie van de andere hond een rol. Met kinderen boven de 12 jaar zal hij goede maatjes mee kunnen worden.

Denk je dat Binky een hondje voor jou is en ben je niet te veel van huis, neem dan contact met het asiel op: 0492-315971

 

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.