Honden Lucek (2400332) (25479)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Jack Russel kruising
  • Kleur: wit-zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lucek is geboren op 24-02-2021, is een heel lieve reu. Hij is bij de eerste kennismaking wat timide en terughoudend. Als hij jou vaker ziet, raakt hij vertrouwd met je en is het een vrolijk hondje die vraagt om geknuffeld te worden.  Hij heeft samen gewoond met een andere kleine hond. We weten niet hoe hij met kinderen is. De voorkeur is wel, als hij in een gezin geplaatst wordt, dat de kinderen ouder dan 10 jaar zijn.
Lucek kan niet alleen zijn in huis. Hij blaft dan zo veel, dat het storend kan zijn voor de buren. Zijn ideale nieuwe eigenaar is dus iemand die veel (bijna altijd) thuis is.

Denk je dat Lucek een leuk kameraatje voor je kan zijn, neem dan contact op met het asiel voor kennismaking: 0492-513971

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.